Referenser

Vi älskar känslan i en välavvägd bläckpenna, fraset i nytryckta bomullspikéer eller reliefen av en logga på någon av våra kunders give-aways. Genom åren har vi gjort många kul, annorlunda och spännande uppdrag. För såväl stora som små företag och organisationer. Här nedan finner du några av våra senaste kunduppdrag.

Presentpaket till Göteborgsvarvet

Kund: GöteborgsVarvet

Produkter: Vattentåliga sailor bags, extramjuka frottéhanddukar och vattenflaskor i god kvalitet. Paketet lottades ut till deltagarna.

Material och utförande: Denna sailorbag är gjord i slitstark, vattentät och helvit tarpaulin för god färgåtergivning. Handdukarna har en vävd bård istället för brodyr, då denna metod lämpar sig bättre för stora logotyper. Vattenflaskan i aluminium är färgad i varvets snygga blå nyans, med helvit logotyp för bästa synbarhet.

Till kundpresenter och personalgåvor

Giveaways för Volvo Penta

Kund: Volvo Penta

Produkter: Give aways till kunder på mässor och events samt internt vid utbildningar.

Material och utförande: Svart stengodsmugg med tryck på både ut- och insida. Musmatta anpassad för optiska musar, med antiglidbaksida. USB-minnets logotyp tryckte vi på metalldelen, med samma färg på tryck och plastdel. I paketet ingår också en klassisk fickkniv från Victorinox med screentryckt logotyp och en fin kvalitetspenna från Parker samt ett backup-batteri för mobiltelefon i aluminium.

Till våra giveaways

Profilprodukter för Speedledger

Kund: SpeedLedger

Produkter: Snygga iPad-fodral och kvalitetspennor.

Material och utförande: Speedledger använder iPads vid bland annat kundmöten. Genom ett snyggt iPad-fodral med företagets logotyp och en kvalitetspenna i samma ton förmedlar företaget en sammanhållen och tydlig extern profil. Logotypen röda och mörkgrå toner trycks bäst mot en ljusgrå botten. Pennan är i tjockare metall för extra tyngd och har gummerat grepp. På den silverfärgade kroppen framträder logotypens färger riktigt bra.

Till våra reklampennor