Vår historia

Schablonmakare. Med förkärlek för Batman.
På Cape Production har vi en lång historia inom presentreklam, grafisk produktion, profilkläder och give aways. Det hela började med en praktikantplats som schablonmakare på tryckeri i början av åttiotalet och sedan dess har mycket hänt såklart. Under 20 år ägde och drev Peter Backlund tryckeriet Frölunda Screentryckeri – bland schabloner och färgburkar. Från tiden med trycksvärta, klichéer och tryckformar har vi sedan tagit många steg för att bli den moderna leverantör av presentreklam och profilreklam som vi är idag.

Presentreklam – för både stora och små
Cape Production som företag startade 2009. Bland våra kunder finner du idag Göteborgsvarvet, Volvo Penta och en mängd företag i Göteborg med omnejd – i alla storlekar och branscher. Vi vill vara den personliga leverantören med kunskap och grafisk känsla och med ett brett nätverk av kvalitetsleverantörer.

Och så det där med Batman
Under åren har vi tagit fram och tryckt hundratusentals t-shirtar. Det har blivit en mängd t-shirts för bland annat Göteborgsvarvet och Gothia Cup. Och så Batman såklart – ja det är nog en av våra största framgångssagor. Och sen hade vi det där roliga uppdraget för Sveriges Radio, tillsammans med en av de mest välrenommerade svenska reklambyråerna. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om alla våra uppdrag – och hur vi kan stötta och stärka din kommunikation.

Om du vill se vilken typ av presentreklam och profilprodukter vi kan göra, så kan du såklart också titta på våra produktsidor eller våra referenscase om du vill få inspiration. Du är såklart också varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om oss och vilka tjänster vi erbjuder.