Om oss

När du beställer profilprodukter av oss får du tillgång till en partner som kan ge dig tips för vilken typ av tryck som passar bäst för olika material och produkter. Beroende på hur produkten ska användas och i vilken miljö, är det viktigt att välja rätt teknik för att öka livslängden och den upplevda kvaliteten.

Trygghet och personlig service
Hos oss får alltid personlig service, vilket gör att du kan känna dig trygg i att vi finns där både innan, under och efter leverans. Vi sköter också varje projekt personligen och är måna om en långsiktig relation med alla våra kunder. Så om något går snett eller om du enkelt behöver göra en extrabeställning i expressfart så är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Vi kan hantverket presentreklam
Vi tillverkar inte egna profilprodukter utan samarbetar med en stor mängd prisvärda kvalitetsleverantörer. Vi hanterar tryck och logotyper på ett professionellt sätt och vår erfarenhet finns inom grafisk produktion, tryckeri och reklam. Se oss som din projektledare som hjälper dig att hitta rätt tryck, rätt kvalitet på produkten till rätt kostnad. Bland våra tidigare uppdrag inom profilreklam finns bland annat Göteborgsvarvet, Forsman & Bodenfors, Volvo Penta, Gothia Cup och Speedledger – och såklart många andra företag och organisationer i alla storlekar.

Digitaltryck med känsla
Även om vi älskar hantverket i ett klassiskt tryckeri, så arbetar vi naturligtvis idag nästan uteslutande digitalt – i Adobe Illustrator och vektorgrafik. Men om du vill få den där extra känslan har vi fortfarande kunskapen och de rätta kontakterna för att göra riktigt genuina specialjobb. Kontakta oss om det låter intressant.

När får du produkterna?
Vid beställning av produkter från vårt ordinarie sortiment är leveranstiden i normalfallet 5-7 arbetsdagar. Större beställningar eller beställningar med komplexa specifikationer och specialutformning har särskilda leveranstider. Vill du se vårt sortiment är du varmt välkommen att slå en signal eller komma förbi vårt showroom på Hulda Lindgrens gata 8 i Högsbo Industriområde.